Utilitzaran Wikileaks per tallar l’accés lliure a Internet?

Si us agrada el tema de les conspiracions, les maquinacions i les confabulacions, estareu encantats amb aquest personatge. Es tracta d’en Daniel Estulin, nascut el 1966 a Lituània, antiga URSS. Ha estat agent del contraespionatge de la KGB, escriptor, conferenciant i periodista d’investigació. Finalment va ser expulsat de Rússia el 1980.

El seu llibre sobre el Club Bilderberg s’ha convertit en un best seller.

Ara, en el seu darrer llibre que porta per nom “Desmuntant Wikileaks”, argumenta que Wikileaks és una muntatge de la CIA i de l’Agència de Seguretat Nacional (NSA) dels EEUU.

Exemple de la la connexió global que permet Internet

Diu que la fundació Freedom House, vinculada a la CIA és un dels patrocinadors de Wikileaks. Segons ell, també hi ha representants de la intel·ligència americana en el seu consell d’administració.

Quan se li demana pels més de 2 milions de documents filtrats per Wikileaks, diu que només el 6% del total contenia material classificat Top Secret, però que en realitat no hi havia res de transcendental, que no hi havia res de top Secret del nivell més alt de seguretat.

Igualment explica que en qualsevol filtració i muntatge quasi tot el que es filtra ha de ser veritat, ja que d’altra manera ningú es creuria la resta.

Sobre Assange diu que és un personatge tràgic i còmic. Que està totalment teledirigit. Tot és una operació d’engany.

Des del seu mateix consell d’administració el guien cap a decisions que interessen ala CIA. El truc perfecte està en que ell no ho sap i es pensa que actua amb total llibertat, quan en realitat està guiat en les seves decisions.

Tot això és possible gràcies a que Assange quan era petit va ser sotmès a un programa de control mental i d’hipnosi.

A la pregunta sobre quin paper juga Bradley Manning, el soldat que va filtrar la documentació i que ara es troba empresonat, diu que estava controlat i vigilat, i que solament li deixaven accedir i treure la documentació que prèviament havia estat preparada.La sempre interessant mirada de Forges sobre InternetAixí doncs, quina és la finalitat última de tot aquest muntatge?

Doncs s’està preparant una mena d’11S cibernètic, que faciliti que EEUU tanqui l’accés lliure a Internet per motius de seguretat.

No dubto que hi poden haver conspiracions al món, però aquesta em sembla bastant rocambolesca.

L’autor del llibre s’apunta també als que opinen que Bin Laden va morir d’un càncer el 2001 i està enterrat ala Polinèsia Francesa. Segons Stulin, els EEUU han mantingut “viu” el mite de Bin Laden com una eina per poder seguir amb tots els fronts de batalla que hores d’ara mantenen.

Així i tot, vivim envoltats de  persones que pensen i creuen que hi ha moltes conspiracions. En el tema de Dominique Strauss-Kahn s’ha parlat de conspiració. També hi ha qui diu que mai s’ha arribat a la Lluna, que hi ha contacte amb extraterrestres i no ens ho diuen, o que l’Holocaust no va existir.

Anuncis

22 responses to “Utilitzaran Wikileaks per tallar l’accés lliure a Internet?

 1. A mi lo de la hipnosi em sembla tret d.un capítol de fringe, jejee, però la veritat es que l.accés a tanta informació ens deixa en un punt d.absoluta desinformació i kaos.

  Ningú sap q creure….. Ni que pensar.

  Tot i que pensant.ho bé potser tots hem estat sotmesos a programes de control mental…. És així, la televisió ha estat i és una eina indispensable per la supervivència del sistema.

  • Si, sembla que el paper de la premsa ha estat transcendental en la “formació de consciències i en la formació política de moltes persones”.

   Molta de la premsa està alineada amb algun ideari polític i els seus missatge i notícies podem estar “mirats” sota el prisma d’una determinada ideologia.

   Avui he llegit alguna cosa sobre l’imperi Murdoch de premsa i és el que dius, un magnat que domina una bona part de les Teles de pagament i de la premsa escrita d’Anglaterra i que ha tingut durant molts anys a molts polítics en un puny.

   Segur que no arribem al nivell de Fringe, però a un altre nivell coses rares segur que n’hi ha.

 2. A mi això de les conspiracions me fa gràcia i m’intriga a parts iguals. Que hem vist massa pel·lícules americanes? Sí, cert. Ara, diuen que la realitat supera la ficció. Alguna part de veritat potser hi hagi, qui sap…

  • Hola Caterina!

   Segur que n’hi ha molt de veritat o parts importants de veritat en algunes de les conspiracions més famoses que coneixem i que circulen arreu.

   Com diuen, en tot gran Muntatge hi ha d’haver molt de veritat per d’aquesta manera poder “colar” el que no ho és.

   De vegades amb algunes de les coses que es diuen o sobre les quals s’hi especula, la veritat és que no sé massa quina postura prendre.

 3. Sí que és cert, com diuen en un comentari més amunt, que hi ha una certa paranoia conspirativa, de tota manera crec que tota la informació, la nostra la de tots, ja està al seu abast, no crec que ho proclamen oficialment perquè ja ho fan.

  • Ben vist, segurament tenen molta més informació de la que arribem a pensar. D’alguna manera ho sabem, n’hem sentit parlar de les xarxes de satèl•lits, de les càmeres i dels supercomputadors que rastregen les trucades, els emails i demés.

   Ja forma part de la vida quotidiana i no li prestem l’atenció que mereix.

 4. Amb això de les conspiracions, un cop es comença no es pot parar, vostès, comentaristes, ho han deixat més que clar. Perquè no sigui dit:
  I si fos el tal Estulin que, avesat com està a fer d’agent doble, treballés per a la CIA i amb aquest simulacre de desemmascarament volgués desacreditar per sempre el valerós Assange? I si l’haguessin llogat els xinesos perquè necessiten Internet per boicotejar la resta d’estats abans que els americans desmantellin la xarxa? I si tot fos un somni de la gran mama màtrix? (llevat del seu blog conspiratiu, sr. Tomàs, és clar).

  • Està bé això que dius de que un cop es comenta no es pot parar!!!

   Amb els teus interessants aportacions no fas més que embolicar aquest afer. Ara ja s’ha convertit quasi bé en el Nus Gordià.

   Hi ha temes que per la seva complexitat i per la seva globalitat estan en el “candelabro” (com va dir aquella famosa model) i tothom hi diu la seva. Així, podem trobar des d’estudis seriosos o anàlisis de persones especialitzades en el tema en qüestió, fins a opinions dels més profà, del més malintencionat o senzillament de persones que parlem per no callar.

   De veritat això és un somni i el meu és un bloc conspiratiu? En el cas de ser així, prego se’m digui, més que res per reorientar la línia editorial del meu bloc (que no en té, però queda molt bé dir-ho).

 5. Des de el meu modest punt de vista en Daniel Estulin és allò que en diem un “cantamañanas” de primera categoria. Aquí de lo que estracta és de vendre llibres i el que cal interpretar és: que és el que puc vendre??.

  A mi no em semblen malament aquestes teories i altres, però hi veig un fons comercial que fa por… ara que com diu en Samox lo important és que ens facin pensar!!

  • Jo també penso que el muntatge és seu i en aquest cas és purament comercial.

   Que hi ha conspiracions segur i que moltes ens sorprendrien també.

   El tema està en que no perdem la capacitat de ser crítics i d’analitzar les coses. Evidentment que ens en colaran moltes i de grosses . Qui no ha mentit en la seva vida? Doncs això és, en el fon, el mateix, però a un nivell macro i amb recursos.

 6. De fet, Bin Laden, Hitler i Elvis encara están vius i regenten un bar de coctels en una illa tropical

 7. Al final arribarem al punt que tothom pensarà que tot és un muntatge. Tipus:
  “Saps que ha explotat una bomba a Washington?”
  “Washington dius? Què va, això és als EEUU, segur és un muntatge.”
  “No no, aquesta és real i de veritat.”
  “Potser volien dir a Hollywood i has entes malament.”
  😀

  • Si, hi ha una certa paranoia global al voltant de determinats fets.

   Fins i tot vaig llegir que l’11S i Fukushima varen ser muntatges dels serveis secrets amb intencions diverses i mai ben explicades.

   De fet, el meu bloc és una conspiració!

 8. En PNL es diu que ” el mapa no és el territori”, és a dir, que el mapa és una interpretació del territori i cadascú es compra el mapa que vol, el que li venen o el que li imposen. En cadascú com a individuu està la possibilitat de ser crític amb els mapes i a jutjar pels fets estaria bé que fóssim molt crítics. Els amants de les conspiracions poden arribar a veure que el tio de la xurreria de davant del cine és un manipulador de la CIA que controla qui entra i surt de cada pel·lícula. A mi hem mola molt que la gent crei teories conspiratives o no. El fet és que com més teories coneixem més crítics podem ser i més informació contindrà el nostre mapa.

  M’he posat en follon que no se donde m’he metio. XD

  • Home, això del xurrer espia és molt de Superagent 86, però no descartem res.

   Això de la Programació Neurolingüística que comentes també té un ferum a espionatge que tira d’esquena.

   Ara soc jo el que s’apunta a ser Crític, està bé això d’anar per la vida amb els ulls i la ment ben oberts i amb un sa sentit crític.

   No, no crec que t’hagi fotut en cap embolic, l’analogia dels mapes en a mi m’ha semblat molt bona.

 9. Hola Tomàs.
  Sembla que quan es vol desprestigiar alguna cosa,idea o ideologia… es desprestigia i punt. Això pot fer-ho qui té poder (local, municipal, regional..o mundial). Els miitjans de comunicació són d’ells, i estan al seu servei. La intencionalitat, de sempre, és que les coses no canvien massa.
  On jo treballe, fa temps, em van proposar un càrrec. Em van dir que la cosa estava clara: es tractava de manar “nosaltres” o que manen “desconeguts”. Tria, em van dir. Jo vaig triar: en van fer fora del cercle que rebia i lliurava informació.
  En aquest moment estan marejant-nos amb que, si el 15M són unes titelles de la CIA, o vés a saber de qui.
  Daniel Estulin o Assange, o tu… o jo, també som un producte de les nostres lectures… de la CIA, o de la camorra napalitana? Qui és el nostre amo? Depén de l’observador, no?
  Salutacions.

  • Hola Gaspar.

   Ara ens faràs pensar.

   Certament hi ha (malauradament) molts mitjans de comunicació que tenen dependències sospitoses o no confessables. D’altres, ja directament sabem de quin peu calcen, per dir-ho així. Hi ha poca premsa enterament lliure i neutral.

   Pel que fa a la teva feina, vares prendre postura i una decisió valenta i que molta gent en un cas com el que descrius, s’hagués plantejat moltes coses. La venjança va estar la de “desendollar-te” de la informació, sabent que aquesta dona poder.

   Admeto que no soc enterament amo de totes les meves pensades o del que escrit. És així. Des de que era petit, ja ens pot influir el tipus de col•legi al qual els pares et portin, de més jove, el grup d’amistats de que t’envoltis i de jove, de les parelles…

   Per tant, i a banda de la nostre educació i del nostre entorn, segur que estem “contaminats” pels diferents grups de pressió mediàtics (premsa escrita, teles, ràdios…), per no parlar de les xarxes socials i dels nostres propis Blocs.

 10. Ho sabia, l’Assange és un extraterrestre! Sempre m’havia malfiat d’aquells cabells tan rossos i antinaturals i ara el senyor Estupin ens en dóna la prova. I dius que ha escrit coses que es converteixen en best sellers? Però Tomàs, a què estem esperant per fer alguna coseta i forrar-nos?

  • Això d’Estupin ha estat bé!!!

   Podem engrescar-nos en alguna cosa tèrbola, recargolada i confabulativa.

   Hi ha persones que tenen molta imaginació, amb una base argumental seriosa o no. Els que els admiro, més que la imaginació, és la capacitat que tenen per convertir-ho en un negoci.

   No sé quina direcció prendran els comentaris que es facin en aquest post. Poden sorgir opinions a favor, en contra, crítiques…

  • Jo m’apunto! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s