El Rei, el meu inhalador i jo

L’al·lèrgia primaveral m’està afectant, en especial els dies més ventosos, sort del meu nou inhal·lador…

…No entenc a que ve tant de rebombori amb el que fa o deixa de fer el Rei d’Espanya, o amb si mata o deixa de matar animals pollosos.

Com deia fa uns dies el gran periodista Salvador Sostres, el Rei no ha de demanar disculpes, solament el servei demana disculpes! Quanta raó senyor meu!

A qui ha d’importar que uns quants empresaris tinguin el detall de regalar al Rei un vaixell? A qui ha d’importar si el Rei va a caçar óssos a Romania o altres bestioles pudentes a Botswana? A ningú ha d’importar si va o ve, si surt o si entra. Pobre home, prou desgràcies planen sobre la seva família, la família afegida, és clar. En cap cas la que és Reial.

Desgràcies que ja veiem venir. Es va voler obrir la porta a la xusma, i així varen arribar matrimonis inconvenients. La xusma amb les seves indiscrecions només fa que donar disgustos ala Monarquia. Elque no comença bé no pot acabar bé. Ja diuen que “cada oveja con su pareja”. Hi ha coses que no es poden barrejar, d’altre manera el populatxo es confon i pensa que pot demanar explicacions a la Monarquia, i fins aquí podríem arribar.

És que a aquestes alçades hem d’explicar que el Monarca va haver d’anar a caçar per raons d’interès patriòtic? Doncs si, sembla que s’ha de dir,e doncs bé, va anar-hi per aconseguir inversions per a España.

Va fallar el tema YPF perquè la presidenta d’Argentina no va anar a la cacera, d’altra manera les coses no haguessin acabat així.

Ja ho ha dit el Govern, i ha dit bé, que el Rei és el millor ambaixador d’Espanya.

Encara hem de recordar qui va salvar Espanya el23F? Aquells tres que no es varen amagar al primer tret del bigotis? Doncs no, ens va salvar el Rei. Per cert, el que ha escrit en Javier Cercas sobre el paper del Rei en la trama del23Fno és més que una maquinació maçònica. Sembla mentida, no s’entén tanta rancúnia.

I a qui ha d’importar si dorm o deixa de dormir amb la seva senyora, que no oblidem, és grega, no és ni espanyola.

Que li passa a aquesta España que dubta del seu Monarca? No la reconec.

He llegit que hi ha qui diu que ha d’abdicar. Els reis no abdiquen, com tampoc ho fan els Papas, els Reis abdiquen quan moren, per la gràcia de Déu.

Què més voleu? En els darrers anys ha hagut de passar fins a vuit vegades pel quiròfan per haver de fer coses que si fos per ell, no faria. S’ha lesionat anant de cacera, esquiant, practicant esport…, activitats que no li van gens, però que ha de fer per nosaltres. I nosaltres que com li responem? Doncs amb Incomprensió, deslleialtat i manca de patriotisme.

Creia que tot anava bé, creia en allò del “Todo atado y bien atado”.

S’ha de sortir als balcons i cridar Viva el Re…

…Joder, flipant! Li he de dir al metge que l’inhalador que m’ha receptat per l’al·lèrgia primaveral és massa fort…

Anuncis

16 responses to “El Rei, el meu inhalador i jo

 1. Els elefants d’Aníbal van fer trontollar l’Imperi Romà, un elefant, un únic elefant està fent trontollar la Corona espanyola.

 2. Viva España y viva el Rey!!!! Aix…. Perdó…. Mhe emocionat…. Uuuuuuuu

 3. Ací un anys ningú se`n recorarà d´esta escapadeta

  • El que passa és que això que ara s’ha fet públic, és solament la punta de l’iceberg. N’estic segur que hi ha hagut moltes escapadetes d’aquestes. Sembla un secret a veus que no s’explica la veritat de tot el que ha passat i passa. Hi ha un respecte massa gran cap a una institució com la Monarquia, i curiosament cap a una persona que no ha estat escollida per mètodes democràtics.

 4. Aquest inhalador és molt bo. El tema és que aquest senyor fa el que vol amb els doblers que li donam pel seu ús privat, que per alguna cosa són privats. La pregunta és no en què se’ls gasta, sinó si els hi hem de donar.

  • Tu vas directe a l’arrel del tema!

   No cal preguntar-se si s’han de donar comptes o ser més transparent en la gestió del pressupost públic de que disposa, sinó que el que cal que ens demanem és si n’ha de tenir de pressupost.

 5. Estem davant el començament dels final de la monarquia?? No ho sé respondre, però el que sí sé és que aquest inhalador t’està afectant.

  • Crec que el crèdit il•limitat de que disposava la Monarquia ha minvat i de manera important, però d’aquí a que això pugui empènyer a la societat civil a demanar la República, potser no.

 6. El que hi ha és molta enveja, el que donaría jo per matar tota mena d’animals!!. Visca el Rei i visca en Sergio Ramos!!

 7. Si, “cada oveja con su pareja”, però lluny del Rei, que aquest home bestiola que veu, bestiola a la que li dispara. Des del iot aquest que li han regalat podrà ampliar les seves dèries caçadores, pobres balenes i dofins.

  • Cetament, no havia pensat en tot el que pot ser en el mar. Bé, ja haurà pescat de tot. Segur que no se n’ha estat de res.

   Des de jove que dispara…, i alguna desgràcia ja ha provocat.

 8. Ualaaa!!! Ja sabia que el Ventolín tenia adrenalina, però… va, confessa, aquest l’has comprat a Rasquera, eh! 😀

  Pobre rei, deixeu-lo fer que ell solet fa més feina a favor de la República que tots els republicans junts.

  • La “sobremedicació” té aquestes coses.

   El problema ha estat que al llarg d’aquestes darreres dècades a la Monarquia se li ha permés tot. De fet, imagino que ni ens creuriem les coses que se saben i no es diuen. Espero que algun dia tot això es pugui saber.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s