Tampax on the rocks

Si ja ho heu vist tot en això de prendre alcohol o si esteu a l’última, aquest post no us dirà res, però si us passa com en a mi, potser us sorprendrà, si més no una mica.

Agafar un pet, beure fins caure rodó, agafar una merla, beure com un cosac…, són diferents maneres d’indicar que algú està bevent en excés.

El post proposa però un altre nivell d’assolir borratxeres, és una evolució (la qual cosa no vol dir que sigui un pas endavant) en les maners de fer-ho.

Coneixeu el Eyeballing? Consisteix en aplicar-se l’alcohol directament sobre la mucosa ocular, per d’aquesta manera aconseguir una intoxicació alcohòlica més ràpida.

En un recent article al diari ARA, vaig llegir el que un conjunt de metges d’urgències i d’experts en toxicologia varen publicar a la revista Anales de la Pediatría, alertant del creixent consum d’alcohol entre els joves.

A banda del consum, i pel que es troben a les sales d’urgència i a les consultes, sembla que també comença a preocupar unes noves modes de consum.

A més del Eyeballing, també s’està estenent el Tampax on the rocks, que consisteix en impregnar un tampax en alcohol i després introduir-se’l a la vagina o al cul. La modalitat més coneguda d’aquesta curiosa pràctica és el Tampodka perquè l’alcohol utilitzat és el vodka.

Una altra és el Chilly Willy, que consisteix en donar-li una volta a la manera de prendre tequila, en aquest cas diuen que el que volen és fer participar els 5 sentits, així: la llimona s’esprem directament sobre els ulls (amb els crits que això provoca s’incorpora el sentit de l’oïda), la sal s’esnifa, el tequila es beu i per incorporar el tacte, el grup amb el qual t’ho prens et fot d’hòsties.

Alguns joves ho proven per experimentar, d’altres com a complement al que beuen de manera tradicional i d’altres perquè diuen que d’aquesta manera a casa els pares no els notaran olor a l’alè.

Aquestes pràctiques persegueixen i asseguren una ràpida borratxera.

Hi ha d’altres modalitats més rebuscades, que passen per inhalar alcohol d’una mena d’aerosols com els que s’utilitzen per a la broncodilatació. Aquesta modalitat que es coneix com Oxy-Shots, te com a factor diferenciador que l’alcohol així consumit no passa pel filtre hepàtic i el chute és més ràpid i contundent.

Per ara no he tingut temptacions de provar cap d’aquestes modalitats.

Aquest món i la seva gent no deixaran mai de sorprendre’ns.

8 responses to “Tampax on the rocks

 1. A un diari local se va publicar que per aquí era una pràctica que s’havia posat de moda entre els estrangers que venen a passar l’estiu a base de festes i alcohol. Tenc tendència, potser per això escric no ho sé, a imaginar-me tot el que me diuen o llegesc. El teu post, així com la notícia al diari, no ha estat una excepció i ja te pots imaginar… Puaj! Diguem sensible, hehe.

  • Si vols enriquir la lectura amb imatges, només has de buscar a google o a youtube i en trobaràs algunes de curioses sobre el tema. Hi ha persones, en aquest cas joves, que es passen de rosca.

   Hi ha qui confon no es diverteix sinó es posa en risc.

 2. Quan quedem per fer un Chilly Willy??!! jajaja. No en sabia res de tot això. És espectacular!!!

  • Crec que el que més em fotria seria el tema de la llimona als ulls, ara bé, esnifar la sal tampoc és qualsevol cosa.

   És només per intrèpids i “echaos palante atope”.

 3. A veure si la qüestió és que no sé divertir-me 😦

  • Potser és això, que tenim una baixa capacitat per divertir-nos. No hi ha com una bona dosi d’autocrítica per no jutjar el que fan els demés.

 4. Per als mitjans “nova moda adolescent” és un eufemisme per dir, “hem vist uns vídeos xorres a youtube i hem creat una notícia de farciment”, totes les notícies que comencin amb la frase “Nova moda adolescent” són mentida.

  • En el post parlo d’un article que feia referència a les dades de la revista Anales de Pediatria, que és la revista referent de l’associació nacional de pediatria, revista que està indexada en les més importants bases de dades internacionals: Index Medicus/Medline, Embase/Excerpta Media i ïndex Mèdic Espanyol.

   Amb això, vull dir que aquest no sembla un dels exemples que tu esmentes i que sense cap mena de dubte existeixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s